Wood WOD – Træning i naturen

Få mere energi og overskud til hverdagen.

Forkæl dig selv med god fællestræning og 1-1 opmærksomhed.
God træning, der giver dig mere overskud til dine hverdagshandlinger, så du får mere energi til dig selv, venner og familie.

Hold opstart uge 33 og kører til og med uge 42 (10 uger).
Kun plads til 12 personer.
Pris 600,- for hele forløbet.

BONUS – Gratis introduktion til træningsformen i uge 32.

Kom med på holdet og få:

  • Mere energi til hverdagen
  • Forbedret kondition
  • Stærkere krop
  • Masser af frisk luft
  • Træningsglæde
  • Et godt træningsfællesskab
  • Godt humør

Hvad får du ud af at træne sammen med mig?

Vi træner funktionelt, dvs. øvelser som du direkte kan overføre til hverdagshandlinger. Min erfaring viser, at du som deltager får lettere ved at gå på trapper, rejse og sætte dig fra en stol, samle ting op fra gulvet, komme ind og ud af bilen. Hvis du i forvejen løbetræner, er der mange som efterfølgende har fået væsentligt lettere ved at løbe. Vi træner primært med egen kropsvægt, og så bruger vi ting, som jeg finder i skoven.

Du behøver ikke at være i god form for at være med!

Du kan være med, hvis du kan gå mindst et par kilometer. Så uanset om du er i god eller dårlig form, kan jeg ramme det niveau, hvor du får mest muligt ud af træningen uden, at du bliver overbelastet. Øvelserne justeres, så alle bliver udfordret fysisk på deres eget niveau.

Vi træner på tid, så du ikke kommer til at stå og vente. Derfor vil der være stor variation på, hvor mange gentagelser den enkelte kan lave i hver enkelt øvelse, men da det er individuel træning i gruppen, har det ingen praktisk betydning.

Mit mål er, at det også skal være sjovt at være med på holdet og jeg gør en stor indsats for at skabe en god stemning.

I vinterhalvåret kommer jeg til at tilbyde træning på udvalgte dage i weekends og helligdage – her skal du blot tilmelde sig fra gang til gang, så her der er ingen binding.

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at træne sammen med dig.

Book gratis træning
Book hold træning

Anbefalinger fra tidligere deltagere:

” Det har været fantastisk at deltage i udendørs træning hos Katja. Det er skønt at træne ude, med alle de sansestimmuli naturen byder på. Det er både lyde, dufte, udfordringer og muligheder i terrænet mm som giver træningen en helt særlig kvalitet. Dertil kommer at Katja med sin faglighed formår at vejlede og guide hver enkelt i henhold til korrekt udførelse af øvelserne samt opmuntre til, at man kan presse sig selv. Træningsøvelserne og intensiteten giver bonus hen over forløbet, hvor samtlige deltagere har mærket forbedringer i øget styrke og udholdenhed. Kan virkelig kun give de bedste anbefalinger til udendørs holdtræning ved Katja. Håber bare mange andre vil benytte sig af denne enestående mulighed.

Kh. Marianne ”

“Bare godt at være ude, man blir gladere også selvom vejret driller, og Katja er god til at udnytte vejret til fordel for træningen og det gør også at det aldrig er det samme.

Man kan være med i sit eget tempo også hvis man har en skade får man råd og vejledning.

Jeg glæder mig altid til at komme ned i skoven, der er mere frirum at udfolde sig på. Det virker bare mere naturligt.

Katja giver individuelt feedback på øvelserne og tilpasser tempo/udførelse til ens niveau. Og så har hun god humor.

Helle Nørbech-52 år”

“Rart at være ude i naturen og dyrke motion, Katja var forståelig over for hver persons tempo, men kunne stadig presse os på en god måde!

Jacob”

Book gratis træning
Book hold træning