Tungt, ensartet eller stillesiddende arbejde giver ofte ømme muskler eller stive led, og i de tilfælde kan en fysioterapeutisk massage gøre en stor forskel. Massagen løsner muskler og led og formindsker dermed generne og de koncentrationsforstyrrelser, smerter giver.

Den øgede smidighed og bevægelighed, som fraværet af smerter og spændinger giver, hjælper dig desuden til at bevæge dig mere naturligt, så du undgår de nye spændinger, der ofte opstår, når man forsøger at aflaste de ømme muskler.

Fysioterapi

Ved akutte arbejds- eller sportsskader kan jeg desuden hjælpe med decideret fysioterapeutisk behandling og rådgivning. Er skaden lige opstået, rådgiver jeg om behovet for ro, afkøling, forbinding mv., så skaden får optimale muligheder for at hele, og senere i forløbet kan jeg hjælpe med udspændingsøvelser samt rådgive om øvelser til genoptræning af det pågældende område, så du hurtigst muligt får optimal bevægelighed i det skadede led/muskel igen.

Særtilbud.

Prikken over i’et ved workshops, internater, strategiseminarer osv.

Skal I på workshop/internat med virksomheden, tilbyder Fysiomobil at komme ud til det sted, det afholdes, og give jeres medarbejdere fysioterapeutisk massage. Derved får I et behageligt afbræk i nogle ofte intense dage, som kan give energi til at få optimalt udbytte af opholdet.

Gratis prøvebehandling.

-Mærk forskellen!

Er du sikkerhedsrepræsentant, HR-medarbejder, en del af ledelsen, eller har du ansvaret for virksomhedens arbejdsmiljø?

Så har du mulighed for at få en GRATIS prøvebehandling med fysioterapeutisk massage. Ring til os på 26 30 49 53 og book DIN gratis prøvebehandling nu!

Hvordan foregår fysioterapeutisk massage?

Samtale – undersøgelse – vurdering

Når jeg udfører fysioterapeutisk massage, indleder jeg altid med en snak om eventuelle problemer/smerter, du døjer med, samt en undersøgelse af det ømme område for at fastslå årsagen. Derefter vurderer jeg, om behandlingen skal finde sted i form af massage og/eller akupunktur, eller om problemet er så omfattende, at der skal andre former for behandling til, som ligger uden for vores arbejdsområde. (Hvis det er tilfældet, kan jeg henvise til en række betroede samarbejdspartnere eller egen læge.)

Behandling – og hjælp til selvhjælp

Herefter udfører jeg en målrettet massage på det pågældende område, kombineret med en samtale med dig om dine arbejdsopgaver, herunder bevægelser eller arbejdsstillinger, der kan ligge bag skaden. Ud fra denne samtale rådgiver jeg om, hvordan du kan ændre dine vaner i arbejdsdagen for at forebygge, at skaden bliver værre eller opstår igen.

Erfaringen viser, at massagen og samtalen i samspil hjælper til at gøre dig mere kropsbevidst, så du dels er mere opmærksom på dine bevægelser og stillinger, men også så du hurtigere bliver opmærksom på nye spændinger og smerter – og kan tage problemerne i opløbet ved nye behandlinger eller blot ved at ændre dine vaner i hverdagen.

Kontakt mig.

Thank you for your message. It has been sent.
Der er desværre sket en teknisk fejl. Prøv igen ... eller ring til mig på: 26 30 49 53