Katja Kokholm er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg i 2002 og har siden 2004 drevet FYSIOMOBIL.

Kerneværdien i Fysiomobil er at give dig grundig og effektiv behandling og rådgivning med udgangspunkt i netop DIN situation. Jeg indleder enhver behandling med en samtale, hvor jeg forsøger at finde frem til årsagen til smerterne eller spændingerne – hvad enten der er tale om akutte, nye skader, eller gamle skader, der stammer fra et fald, du for længst har glemt. Du er således altid garanteret et personligt tilpasset behandlingsforløb i trygge rammer, hvad enten jeg selv forestår behandlingen, eller den varetages af en af mine betroede samarbejdspartnere.

I alt mit arbejde er personen i centrum, og min vigtigste opgave er at give dig hjælp til selvhjælp, så du hurtigst muligt kommer over dine smerter og ømheder og så vidt muligt selv kan forebygge, at de opstår igen i fremtiden. Jeg har stor erfaring med både arbejdsrelaterede skader/ømheder og idrætsskader og trækker ud over dette bl.a. også på min baggrund som vægtløfter, når jeg rådgiver om løfteteknik.

Samarbejdspartnere.

Fysiomobil anvender i visse tilfælde betroede samarbejdspartnere, hvor der er behov for andre typer fysioterapeutisk behandling, ergoterapeut eller som supplement ved omfattende virksomhedsaftaler. Det giver mulighed for at tilbyde et bredere spektrum af behandlingsformer – og dermed også dække de fleste behov i både større og mindre virksomheder.

Book tid,

til en snak om, hvordan du får arbejdsglæde og effektivitet leveret på din arbejdsplads.

Book en tid

Erfaring.

Ud over min fysioterapeutuddannelse fra Skodsborg har jeg erfaring fra bl.a..

  • Rigshospitalet, genoptræning af rygmarvsskader.

  • Bispebjerg Hospital, genoptræning af ortopædiske patienter.

  • Randers Fysioterapi, behandling af patienter.

  • Fysioterapi i forskellige typer virksomheder.

  • Idrætsfysioterapi for atletikudøvere, vægtløftere, softballspillere og bobteam.dk

Jeg har desuden tidligere været styrmand i handelsflåden, og jeg er uddannet NLP business practitioner – begge dele kompetencer, jeg bruger hver eneste dag i min omgang med de mange forskellige personer, jeg møder i mit arbejde.