>>> Jeg kommer til jeres virksomhed <<<

Referencer

Brian Johansen, Butikschef, Stark Hobro

"Jeg har fået akupunkturbehandling hos Fysiomobil med yderst godt resultat.

Jeg har efter mange år som håndboldspiller haft en meget dårlig skulder, der har givet mig meget ondt - jeg kan vågne om natten p.g.a. smerterne og har spist masser af gigtpiller.

Inden jeg kom til min første behandling kunne jeg kun løfte min venstre arm op i vandret stilling, da jeg gik ud fra min første behandling kunne jeg løfte min arm helt op uden problemer. Efter få behandlinger var smerterne helt væk og bevægeligheden langt større end de sidste mange år.

Jeg vil helt klart anbefale akupunktur til andre - Jeg er nok ikke en af dem, der har troet meget på den form for behandling, MEN DET GØR JEG NU!!!!

Anders Fisker, økonomidirektør, TC Group

Vi har haft en behandlingsordning med Fysiomobil fra september 2004, afbrudt af en pause på ca. 1½ år. Siden maj 2007 har ordningen kørt kontinuerligt.

Vi har en aftale med et fast timetal pr. uge, og indenfor det tidsrum kan vi bruge Katjas kompetencer til ergonomisk rådgivning, instruktion i pausegymnastik/øvelser eller individuel behandling. Det arbejde, Katja udfører, er professionelt og samtidig personligt – vi føler os i meget trygge hænder hos Katja. Vi yder et tilskud på 50% til behandlingen og behandlingen sker i arbejdstiden.

Flertallet af vore medarbejdere har stillesiddende computerarbejde. I vor medarbejderpolitik har vi fokus på at forebygge arbejdsskader og har først og fremmest prioriteret indretning af en ergonomisk arbejdsplads; men vi anser også tilbuddet om forebyggende behandling hos Katja som et vigtigt element i vore aktiviteter, der skal forhindre arbejdsskader og samtidig sikre motiverede og tilfredse medarbejdere, der ikke er ’udbrændte’ når arbejdsdagen er slut. De medarbejdere, der benytter sig af behandlingstilbuddet udtrykker stor tilfredshed med ordningen og bidrager gerne med 50% egenbetaling. Det sker ofte, at vi må booke ekstra behandlingstider, fordi de er så eftertragtede.

Anne-Mette Knattrup, Turistchef, Randers Turistbureau

Vi har sammen med Katja gennemgået hver enkelt arbejdsplads. Vi fik efterfølgende gode råd og ideer til ergonomiske forbedringer, som vi nemt kunne integrere i hverdagen.

Rita Lykke Birkmann, kontorassistent, HUJ A/S Auning

Katjas mobilitet gør det nemmere at få fysioterapi. Hun har blandt andet udarbejdet et specielt træningsprogram, som med kun 10 minutters daglig træning giver mig større velvære. Hun er, med jysk underdrivelse, ret god!

Katja_fysiomobil

BOOK TID

til en snak om, hvordan du får arbejdsglæde og effektivitet leveret på din arbejdsplads.

BOOK tid her >

Bliv kontaktet og hør nærmere >