>>> Jeg kommer til jeres virksomhed <<<

SMERTEbehandling med AKUPUNKTUR

Kom hurtigere over akutte skader, overbelastningsskader og gamle sports- og belastningsskader

Fysiomobil Akupunktur Behandling

Har du led- eller muskelsmerter eller akut opståede skader som eksempelvis fibersprængninger, er det ikke altid nok at behandle med massage. Her tilbyder vi supplerende behandling med akupunktur, som er en overordentlig effektiv smertebehandling.

Ofte kan en akupunkturbehandling holde smerter eller gener fra overbelastnings- eller sportsskader væk i en årrække, men dette afhænger naturligvis af dit daglige arbejde og aktivitet. Behandlingen kan også anvendes ved akutte idræts- eller arbejdsskader og hurtigt få dig tilbage til arbejdet eller træningen igen. Især ved eksempelvis fibersprængninger har akupunktur vist sig at have meget gavnlig effekt, så du hurtigt kan genoptage din træning, men også ledproblemer som fx tennisalbue kan behandles effektivt med akupunktur.

Hvordan foregår smertebehandling med akupunktur?

Akupunktur er næsten smertefri og kan gives 1-2 gange pr. uge. For at sikre en optimal behandling, skal der behandles min. 1 gang pr. uge i min. 3 uger inden en evaluering foretages. Behandlingerne indledes ligesom ved fysioterapeutisk massage med en samtale for at fastslå smerternes omfang, årsag og optimal fremgangsmåde for behandlingen.

Hos Fysiomobil arbejder vi ud fra en fysioterapeutisk tilgang til akupunktur, hvor vi anvender samme nålepunkter som i den traditionelle akupunktur, men i stedet for at arbejde ud fra et yin/yang-princip sætter vi målrettet ind, hvor den enkelte skade eller smerte sidder, og optimerer behandlingen af den.

NB: Har du nåleskræk, formindskes effekten af akupunktur, så sørg for at fortælle os, hvis det er tilfældet.

Fysiomobil Katja Kokholm 02

BOOK TID

til en snak om, hvordan du får arbejdsglæde og effektivitet leveret på din arbejdsplads.

BOOK tid her >

Bliv kontaktet og hør nærmere >

KUNDERNE SIGER...

"Inden jeg kom til min første behandling kunne jeg kun løfte min venstre arm op i vandret stilling. Da jeg gik ud fra min første behandling kunne jeg løfte min arm helt op uden problemer. "

Læs hele udtalelsen her